Logo no.boatexistence.com

Bør du glanse dører?

Innholdsfortegnelse:

Bør du glanse dører?
Bør du glanse dører?

Video: Bør du glanse dører?

Video: Bør du glanse dører?
Video: Maling av dør [malerens fremgangsmåte med tips underveis] 2024, Kan
Anonim

Glossing over glans Det tradisjonelle valget for maling av dører, lister og gulvlister har alltid vært oljebasert glans fordi det er praktisk og slitesterkt. Glansmaling holder seg bedre ved rengjøring. Dører og lister kan bli skittent, noe som gjør glansmaling til det foretrukne alternativet, men noen hevder at det er utdatert.

Skal innerdører være blanke eller matte?

Finish – Satin- og glansmaling er vanligvis best for innvendige dører. Finishene er vaskbare, så det gjør det mulig å fjerne flekker. De fleste huseiere velger en høyglans finish siden den er den mest holdbare av alternativene.

Skal innerdører være blanke eller halvblanke?

Semigloss er den beste malingen for innvendige dører og trim. Grunnen til dette er at halvblank kan ta opp mye misbruk og tåle hakk og riper bedre enn noen annen glans, flat eller eggeskall.

Skal dører være blanke eller flate?

Vær forsiktig så du ikke bruker oljer, voks eller poleringsmidler på flat eller eggeskallmaling. Innvendige dører er laget av et hardere materiale enn selve veggene, og derfor er det bedre å beskytte disse overflatene i halvglans, glans eller høyglans maling, der den får mest trafikk.

Bør dører males med glans?

Fingeravtrykk og skitt er å forvente på innerdører i områder med mye trafikk. Så velg maling med glans eller halvblank finish, i stedet for flatt eller eggeskall, for en overflate som er mye lettere å tørke av. En blankere maling gjør også at dører og beslag skiller seg vakkert ut mot den flatere veggoverflaten.

Anbefalt: