Når er Bradley Walsh-teppe blank?

Innholdsfortegnelse:

Når er Bradley Walsh-teppe blank?
Når er Bradley Walsh-teppe blank?

Video: Når er Bradley Walsh-teppe blank?

Video: Når er Bradley Walsh-teppe blank?
Video: Five HILARIOUS Questions 🤣 Blankety Blank 2024, Oktober
Anonim

Blankety Blank starter på BBC One og BBC iPlayer 2.oktober.

Skal Bradley Walsh presentere Blankety Blank?

Blankety Blank er sett til å returnere til BBC One med en ny serie lørdag kveld, arrangert av Bradley Walsh. Tilbakekomsten av det populære TV-spillprogrammet følger suksessen til en festlig spesial med Walsh sist jul.

Kommer Blankety Blank tilbake på TV?

BBC har bekreftet returen av Blankety Blank etter den vellykkede julespesialen 2020. Med Bradley Walsh ved roret igjen, vil spillprogrammet bringe mer glitter og fnising til lørdagskvelder på BBC One, ettersom en rekke kjendiser tar sikte på å fylle ut de tomme feltene for å vinne premier til deltakerne.

Hvem sammenlignet Blankety Blank?

Den avdøde og store Sir Terry Wogan var banebrytende programleder for Blankety Blank fra unnfangelsen i 1979. I fire år presenterte Wogan showet, og huskes for sitt ganske uvanlige stavlignende mikrofon og hans morsomme unnlatelse av å holde gjestene i sjakk.

Hvem er den nye verten for Blankety Blank?

Bradley Walsh er vertskap for en helt ny serie med «Blankety Blank» på BBC1. Da det klassiske spillprogrammet Blankety Blank kom tilbake for en engangsfestlig spesialitet i fjor, ble det det tredje mest sette programmet 1. juledag. Nå er Bradley Walsh tilbake ved roret for et nytt ni-delt løp på BBC1.

Anbefalt: