Logo no.boatexistence.com

Skjemper dommeren mestersjef?

Innholdsfortegnelse:

Skjemper dommeren mestersjef?
Skjemper dommeren mestersjef?

Video: Skjemper dommeren mestersjef?

Video: Skjemper dommeren mestersjef?
Video: Лучшие страшные видео 2023 года [Mega Scary Comp. V4] 2024, Kan
Anonim

I store deler av Halo 3 bistår dommeren menneskelige styrker i deres kamp mot fiendtlige paktsstyrker sammen med Master Chief. … Dommerens styrker og menneskene kjemper sammen for å beseire Juls pakt.

Skjemper Master Chief noen gang mot dommeren?

Arbiter og Master Chief har aldri kjempet ansikt til ansikt, men voldgiftsdommeren hadde kommandoen over Covenant-flåten som fulgte høstens søyle til installasjon 04, også kjent som Alpha Halo, og var den som ga de fleste ordrene til Covenant under Halo Combat Evolved.

Er dommeren og Master Chief venner?

Chiefs mest komplekse forhold er med dommeren; hvem han bor sammen med. … Chief har utt alt ved mange anledninger at han hater Arbiter og at han ikke er venn med ham.

Hva spartansk kan slå Master Chief?

Kurt-051 er en av få spartanere som har klart å overliste Master Chief. Kurt, uten tvil den beste taktikeren av alle Spartan-II-ene, hadde en umenneskelig evne til å fornemme feller og bakhold som ellers ville gått ubemerket hen.

Vet dommeren at Master Chief er i live?

Arbiter går til skipet sitt og drar hjem, og det er det siste vi ser til ham. Neste gang vi ser ham er i Halo 5 når han møter Locke: "And now you seek another Spartan, the greatest of your clan". Dette forteller oss at han vet allerede at Chief er i live før denne scenen finner sted

Anbefalt: