Logo no.boatexistence.com

Hva er karbonfri duplikat?

Innholdsfortegnelse:

Hva er karbonfri duplikat?
Hva er karbonfri duplikat?

Video: Hva er karbonfri duplikat?

Video: Hva er karbonfri duplikat?
Video: 4 ГЕНИАЛЬНЫЕ ИДЕИ, о которых МАЛО кто ЗНАЛ! Отличные идеи своими руками! 2024, Kan
Anonim

Kullfritt kopipapir, ikke-karbonkopipapir eller NCR-papir er en type bestrøket papir som er laget for å overføre informasjon skrevet på forsiden til arkene under. Den ble utviklet av kjemikerne Lowell Schleicher og Barry Green, som et alternativ til karbonpapir og er noen ganger feilidentifisert som sådan.

Hvordan fungerer karbonfrie kopier?

Hvordan fungerer karbonfrie former? Kullfrie papirformer arbeid med spesialbelegg på toppen og bunnen av hver side Når det påføres trykk på formen, brytes små mikrokapsler med fargestoff opp og kombineres med et leirelag på arket nedenfor for å lage en kopi av skriften på det originale toppskjemaet.

Hva er en karbonfri duplikatbok?

The Olympic No. 706 Carbonless Book gjør det enkelt å holde styr på postene dine og lage dupliserte kopier. Den inneholder 50 sider med trykte linjer og hver side er individuelt nummerert for enkel referanse. Den kan brukes til å lage dupliserte kopier av postene dine.

Hva betyr karbonfri kvittering?

Kullfritt papir (karbonfritt karbonpapir) ofte referert til som No Carbon Required Forms, brukes til å lage en karbonkopi (duplikatform) av fakturaer, fakturabøker, kvitteringsbøker eller andre forretningsformer.

Hva heter karbonkopi?

Karbonfritt kopipapir, også kjent som non-carbon copy paper and No Carbon Required (NCR) paper, eliminerer mellommannen i denne prosessen. For å være presis eliminerer den mellompapiret sammen med laget av karbonmateriale.

Anbefalt: