Logo no.boatexistence.com

Er sinkbekledning brannbestandig?

Innholdsfortegnelse:

Er sinkbekledning brannbestandig?
Er sinkbekledning brannbestandig?

Video: Er sinkbekledning brannbestandig?

Video: Er sinkbekledning brannbestandig?
Video: Lab experiment reveals the dangers of unsafe flammable cladding | 60 Minutes Australia 2024, Kan
Anonim

I likhet med andre metallplater er sinkkledning motstandsdyktig mot brannskader Dette betyr at sinkbekledning også bidrar til å hindre spredning av brann til brennbare materialer. I motsetning til materialer som tre, vinyl eller plast, kan sinkpaneler vare gjennom mindre branner og vil ikke selv ta fyr.

Er sinkbekledning brannfarlig?

Sinkprodukter faller inn under Euroklasse A1 i NEN-EN 13501-1. Euroklasse A1 er klassen « non-combustible». Fasadekledning i sink gjelder på denne bakgrunn med krav om at brannspredningsbidraget på fasade utvendig skal være i samsvar med klasse 1, 2 eller 4 brannutbredelse i henhold til NEN 6065.

Kan kledning være brannsikker?

PVC/uPVC eller vinylkledningsprodukter har vanligvis en brannklassifisering på C eller D, noe som betyr at denne typen kledning er brennbar. Til sammenligning har de fleste ubehandlede trekledningsprodukter en brannklassifisering på D.

Er sinkbekledning bra?

Fordi sinktekking og kledning kan fungere godt i stigninger mellom 5 og 90 grader, kan det brukes over hele bygningskonvolutten. Som et tynt (vanligvis 0,7 mm) materiale kan det formes for å følge kurver og vinkler, og er et perfekt kledningsmateriale for dine mer uvanlige former.

Hva er sinkbekledning?

Sink er et ideelt takmateriale for stående søm og kan påføres mange forskjellige taktyper. Den kommer i naturlige (lyse), pre-forvitrede og pigmenterte overflater. … Disse sinkplatene kan formes til helvetesild, kassettpaneler og flat-lock paneler for å kle enhver byggestil.

Anbefalt: