Logo no.boatexistence.com

Hvilken flipperspill bør jeg kjøpe?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken flipperspill bør jeg kjøpe?
Hvilken flipperspill bør jeg kjøpe?

Video: Hvilken flipperspill bør jeg kjøpe?

Video: Hvilken flipperspill bør jeg kjøpe?
Video: What Pinball Machine Should I Buy? 2024, Kan
Anonim

Beste moderne flipperspill for hjemmebruk

  • Stern Pinball Stranger Things: Best Premium Arcade Pinball Machine. Stern Pinball Stranger Things premium-maskin er en klassiker blant flipperspillentusiaster. …
  • Prime Arcades Virtual Games: Beste flipperspill i full størrelse. …
  • Stern Pinball Strange Things: Best Pro Arcade Pinball Machine.

Er flipperspill en god investering?

Er flipperspill en god investering? Ja, hvis du ikke betaler for mye for dem. De øker i verdi, men ikke veldig raskt. Hvis du betaler for mye for en maskin og deretter prøver å selge den etter noen måneder, ikke forvent å få tilbake det opprinnelige utlegget.

Hvor mye koster en god flipperspill?

Avhengig av om du vil ha en ny eller en gammel, vil prisen variere. For de gamle skolemaskinene ser du på en prisklasse mellom $200 og $500. For en ny maskin vil det koste deg mellom $4, 500-$6, 000.

Hvorfor er det ulovlig å eie en flipperspill?

I 1974 hadde Høyesterett i California tilsynelatende en treg dag. De avgjorde at flipperspill offisielt var mer et ferdighetsspill enn sjanse, og derfor kvalifiserte det ikke som en gamblingenhet. Så dette opphevet forbudet mot flipperspill i Los Angeles.

Hva er den mest ettertraktede flipperspillet?

The Addams Family (Bally, 1992) Addams Family er designet av Pat Lawlor og er tidenes bestselgende flipperspill med over 20 000 enheter bygget.

Anbefalt: