Logo no.boatexistence.com

Hvor yngler sandfluer?

Innholdsfortegnelse:

Hvor yngler sandfluer?
Hvor yngler sandfluer?

Video: Hvor yngler sandfluer?

Video: Hvor yngler sandfluer?
Video: САМЫЕ ЖИВУЧИЕ ЦВЕТЫ ДЛЯ ТЕНИСТЫХ И СОЛНЕЧНЫХ МЕСТ В САДУ 2024, Kan
Anonim

I motsetning til mygg, yngler ikke sandfluer i vann. Larvene deres utvikler seg i fuktige habitater som inneholder råtnende organisk materiale (f.eks. habitater som huler, trehull og huler). I de fleste tilfeller er imidlertid avlshabitater for larver ukjente, og larvene er fortsatt utilgjengelige for å kontrollere innsatsen.

Hvor legger sandfluer eggene sine?

Sandflue voksne hunner legger fra ca. 30-70 egg som legges enkeltvis i små partier på fuktige overflater som jord i beskyttede områder med høy luftfuktighet og høyt organisk materiale.

Hvordan kontrollerer du sandfluer?

Tiltak som brukes for å kontrollere voksne sandfluer (Lutzomyia og Phlebotomus) inkluderer bruk av insektmidler (for det meste pyretroider) for gjenværende sprøyting av boliger og dyretilfluktsrom, romsprøyting, insektmiddel- behandlede nett, impregnert hundehalsbånd og personlig beskyttelse gjennom påføring av avstøtende midler/insektmidler på …

Hva tiltrekkes sandfluer av?

Atferd: Sandfluer tiltrekkes veldig av blanke overflater, bevegelige objekter, varme og karbondioksid. I motsetning til andre fluer, tiltrekkes de av mørkere nyanser av farger enn lysere nyanser. Sandfluer reiser alltid i svermer (en gruppe sandfluer).

Hvor er sandfluer mest vanlig?

Belize og Honduras er beryktet i Karibia for sin sandfluebestand, og reisesider advarer ofte turister om å ta med insektspray som inneholder høye konsentrasjoner av DEET.

Anbefalt: