Logo no.boatexistence.com

Blir selvedge-jeans mykere?

Innholdsfortegnelse:

Blir selvedge-jeans mykere?
Blir selvedge-jeans mykere?

Video: Blir selvedge-jeans mykere?

Video: Blir selvedge-jeans mykere?
Video: Distressed Jeans Mass Production Process. Korean Denim Jeans Factory 2024, Juli
Anonim

I motsetning til de fleste massemarkedsjeans som er så myke når du først tar dem på, når du først tar på deg et par selvedge/rå denimjeans, kommer de til å bli superstive. … Gi det litt tid, bruk dem hver dag, og jeansene dine begynner snart å bli mykere.

Hvordan mykner du selvedge jeans?

Den første (og noen sier den beste) metoden er å bruke jeansene dine i et badekar eller en dusj Dette vil tillate at denimen krymper litt inn i konturene av kroppen din. Når de er helt gjennomvåte, kan du henge dem til tørk, eller hvis det er sol ute, kan du ha dem på og ligge i solen.

Blir jeans mykere over tid?

Når du først kjøper jeans, bruk dem hver dag eller i det minste så ofte du kan. De vil myke opp raskere hvis du bruker dem en uke i strekk enn hvis du bruker dem en gang i uken. Sykle mens du har på deg jeansene. Mens jeansen blir myk ved normal bruk, oppnår sykling en overdreven effekt.

Blir rå denim behagelig?

Hva gjør rå jeans ettertraktet. De fleste butikker selger ikke rå jeans. De fleste butikker selger kun vaskede jeans – fordi de har lært at folk flest vil ha komfortable klær og rå denim anses ikke som behagelig for folk flest.

Er selvedge jeans ubehagelig?

Denimekspert Scott Morrison fra New York-merket 3x1 om hvorfor du fortsatt bør bruke dem. Jeans skal være behagelig. Og likevel er selvage-denim definitivt ikke i flere måneder – til og med et år eller så rå.

Anbefalt: