Logo no.boatexistence.com

Når er pte-eksamen?

Innholdsfortegnelse:

Når er pte-eksamen?
Når er pte-eksamen?

Video: Når er pte-eksamen?

Video: Når er pte-eksamen?
Video: Understand PTE Academic in JUST 30 Minutes! (2023) 2024, Kan
Anonim

Fra og med 25. oktober 2021 kan kandidater som ønsker å ta "PTE at Home" bestille sin PTE Academic online-test som starter fra 16. november 2021 Kandidatene vil også Vær glad for å vite at den nåværende PTE-eksamenen vil bli forkortet med én time også fra og med 16. november 2021.

Hva er den beste tiden å ta PTE-eksamen?

Så det er en bedre idé å ta PTE-testen din i morgenen rundt kl. 9.00 enn å ta den rundt kl. 12.00 på ettermiddagen. Det ville ikke være feil å si at å overleve testmiljøet er halve kampen vunnet når det gjelder PTE-testen.

Hvor mange dager før kan jeg bestille PTE-eksamen?

Det anbefales alltid å bestille en testdato med en forskjell på 30 dager. På denne måten får du god tid til PTE-forberedelsen. Noen ganger blir det vanskelig å få en testdato i 30 dagers-platen. Ikke bekymre deg, du kan garantert ta neste mulige dato.

Hva koster PTE-eksamen?

PTE Academic Test er $375,00 AUD (inkludert skatter). Bestillinger foretatt innen 48 timer etter testdatoen vil pådra seg en forsinkelsesavgift på USD 82,50 AUD.

Er PTE enkelt enn IELTS?

Det korte svaret på dette spørsmålet er NEI. Vanskeligheten til IELTS sammenlignet med PTE er den samme. Ingen av testene er enklere enn den andre. De er både krevende og krever grunnleggende ferdighetsbygging samt kunnskap om testformatet.

Anbefalt: