Logo no.boatexistence.com

Hvor sikre er nitrilhansker?

Innholdsfortegnelse:

Hvor sikre er nitrilhansker?
Hvor sikre er nitrilhansker?

Video: Hvor sikre er nitrilhansker?

Video: Hvor sikre er nitrilhansker?
Video: NYHET! Nitrilhansker fra Grippaz 2024, Kan
Anonim

Hansker laget av syntetisk nitril er mindre permeable for bakterier og virus og er mer motstandsdyktige mot kjemikalier, med en feilrate på ca. 3 %, sammenlignet med 61 % feil rate av vinylhansker. Finn ut hvorfor hansker laget av nitril er det beste valget for mange bransjer.

Er nitrilhansker medisinsk trygge?

Nitril medisinske hansker er flotte for bruk i helsevesen av alle slag, siden de beskytter mot kroppsvæsker, blodbårne patogener og er svært punkteringsbestandige. Industrihansker av nitril er best brukt til de fleste andre oppgaver, inkludert arbeid med kjemikalier, mat eller til og med for bruk i hjemmet.

Hva er nitrilhansker ikke gode for?

For å unngå potensielle helseproblemer, ikke bruk nitrilhansker når du arbeider med disse potensielt farlige materialene: Aromatiske løsemidler . Ketoner . Acetates.

Er nitrilhansker egnet for alle kjemikalier?

Tynne engangshansker i nitril er de vanligste hanskene som brukes ved håndtering av kjemikalier i laboratorier; Det er imidlertid viktig å huske at tynn nitrilgummi gir begrenset kjemisk beskyttelse.

Kan nitrilhansker forårsake allergisk reaksjon?

Noen mennesker opplever hudirritasjon når de bruker nitrilhansker. Nitrilgummi er en syntetisk gummi som brukes til å produsere lateksfrie hansker. Folk kan bli allergiske mot kjemikaliene som tilsettes under produksjon av nitrilprosesser De med svært sensitiv hud må kanskje unngå å bruke dem til enhver tid.

Anbefalt: