Logo no.boatexistence.com

Hvorfor kommer namsmenn?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor kommer namsmenn?
Hvorfor kommer namsmenn?

Video: Hvorfor kommer namsmenn?

Video: Hvorfor kommer namsmenn?
Video: ⭐Chris Brown & Future Spouse Astrology tarot reading June 2023 Change, transformations, & healing 2024, Kan
Anonim

En namsmann eller tvangsfullmektig har juridiske fullmakter til å kreve inn en gjeld … Namsfogdene samler inn ting som fylkesrettsdommer (CCJs), restskatter, parkeringsbøter og barnebidrag restanse. Namsmenn har en juridisk rett til å besøke eiendommen din, og til å fjerne og selge varene dine for å betale ned en gjeld.

Hvorfor ville en namsmann komme hjem til meg?

Gjeld. … Hvis du har en utestående gjeld, kan det hende du får tilsendt et brev fra namsmenn (også k alt "fullbyrdelsesagenter") som informerer deg om at de vil besøke hjemmet ditt for å kreve inn betaling – dette er en skremmende rettssaksbrev å motta, og ikke et som bør tas lett på.

Hvordan stopper jeg namsmenn fra å komme?

Du kan hindre dem i å komme inn og fra å ta eiendelene dine ved å:

  1. be alle i hjemmet ditt om ikke å slippe dem inn.
  2. ikke la noen dører stå åpne (de kan gå inn gjennom alle åpne dører)
  3. parkering eller låsing av bilen i en garasje vekk fra hjemmet ditt.

Kan jeg nekte å betale namsmenn?

Selv om namsmennene allerede er hjemme hos deg, er det ikke for sent å betale dem. … Hvis namsmennene kommer inn i hjemmet ditt og du ikke har råd til å betale gjelden din, må du norm alt inngå en ' avtale om kontrollerte varer'. Dette betyr at du godtar en tilbakebetalingsplan og betaler noen namsmannsgebyrer.

Hva skjer når en namsmann kommer?

Fogden kan si du må betale dem på dørstokken, eller du må slippe dem inn - det gjør du ikke. De har ikke lov til å tvinge seg inn i hjemmet ditt, og de kan ikke ta med en låsesmed for å hjelpe dem med å komme seg inn. De vil vanligvis dra hvis du nekter å slippe dem inn - men de kommer tilbake hvis du ikke gjør det ordne med å betale gjelden din.

Anbefalt: