Logo no.boatexistence.com

På kort og lang sikt?

Innholdsfortegnelse:

På kort og lang sikt?
På kort og lang sikt?

Video: På kort og lang sikt?

Video: På kort og lang sikt?
Video: Energikrisen – lösningar på kort och lång sikt 2024, Kan
Anonim

En lang sikt er en tidsperiode der en produsent eller produsent er fleksibel i sine produksjonsbeslutninger. … Kortsikten, derimot, er tidshorisonten som produksjonsfaktorene er faste over, bortsett fra arbeidskraft, som forblir variabel.

Hva er langsiktig og kortsiktig?

short run er en tidsperiode der mengden av minst én inngang er fast og mengden av de andre inngangene kan varieres. Den lange sikt er en tidsperiode der mengden av alle input kan varieres.

Hva er kortsiktig og langsiktig eksempel?

For eksempel kan man ikke si at et langt løp er tolv måneder, og et kort løp er tre måneder. Et kort løp – og et langt løp, for den saks skyld – kan bare skilles ut ved antall faste og/eller variable innganger som vurderes.

Hva skiller lang løp fra kort sikt?

Hovedforskjellen mellom langsiktige og kortsiktige kostnader er at det er ingen faste faktorer i det lange løp; det er både faste og variable faktorer på kort sikt. På lang sikt tilpasser det generelle prisnivået, kontraktsfestede lønninger og forventninger seg fullt ut til tilstanden i økonomien.

Hva er forskjellen mellom kort sikt og lang sikt er hvor lang tid som skiller kort sikt fra lang sikt lik for alle firmaer?

Er tiden som skiller kortsiktig fra langsiktig lik for hvert firma? På kort sikt er minst én av bedriftens innspill fast, mens på lang sikt er et firma i stand til å variere alle sine input.

Anbefalt: