Logo no.boatexistence.com

Hva er en byggeleder?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en byggeleder?
Hva er en byggeleder?

Video: Hva er en byggeleder?

Video: Hva er en byggeleder?
Video: Hva er en endring (entreprise) 2024, Juli
Anonim

På store byggeprosjekter er overbetjentens jobb å drive den daglige driften på byggeplassen og kontrollere den kortsiktige tidsplanen. Overlegens rolle inkluderer også viktig kvalitetskontroll og underleverandørkoordineringsansvar.

Hva er rollen til en byggeleder?

En byggeleder er personen som overvåker hvert trinn i byggeprosessen, fra planlegging til ferdigstillelse. De har ansvaret for å gjennomføre intervjuer og velge ut arbeiderne de vil ha på arbeidsplassen.

Trenger du en grad for å være byggeleder?

Selv om minimumsutdanningen for en byggeleder er et vitnemål på videregående skole eller GED, på grunn av den økende kompleksiteten i byggeprosesser, foretrekker arbeidsgivere generelt at kandidater har en bachelorgrad i byggeledelse, konstruksjon Vitenskap, arkitektur eller ingeniørfag

Er det vanskelig å være byggeleder?

Jobben som byggeleder kan være stressende, siden denne personen er på vakt hele tiden gjennom et prosjekt og forventes å gjøre det meste av feilsøkingen av potensielt vanskelige problemer. Superintendenten vil ofte jobbe lange timer, spesielt når fristen for et bestemt prosjekt nærmer seg.

Hva er forskjellen mellom en formann og superintendent?

En arbeidsleder fullfører mindre elementer som oppgavedelegering, opplæring av ansatte og budsjettutgifter for å holde nettstedet fungerer problemfritt hver dag. Superintendenter fullfører flere oppgaver på høyt nivå og tar store beslutninger som kan påvirke kvaliteten og fremdriften til prosjektet.

Anbefalt: