Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer virtuelle maratonløp?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer virtuelle maratonløp?
Hvordan fungerer virtuelle maratonløp?

Video: Hvordan fungerer virtuelle maratonløp?

Video: Hvordan fungerer virtuelle maratonløp?
Video: What is a Virtual Marathon? 2024, Kan
Anonim

De fleste virtuelle løp fungerer på samme måte: deltakere velger en distanse, melder seg på og betaler registreringsavgiften Noen løp lar løpere fullføre distansen når som helst, men de tillater alle løpere for å tjene medaljen sin hvor som helst. … Etter det virtuelle løpet legger løperne ut tidene sine på nettet og får deretter tilsendt en medalje til sluttspilleren.

Hva betyr et virtuelt maraton?

Hva er et virtuelt maraton? … Vel, de fleste virtuelle løp krever at løpere fullfører distansen – for et maraton, 26,2 miles – på sin egen tid, på sin egen rute. Da er det bare å sende inn tiden din på nettet for å bevise at du har fullført distansen.

Er virtuelle arrangementer legitime?

Av 127 vurderinger lagt ut på 2 verifiserte anmeldelsessider, har Virtual Run Events en gjennomsnittlig vurdering på 4,80 stjerner. Dette gir en Rating Score™ på 94,02. Vi opprettet Virtual Run Events i april 2015 fordi vi ELSKER å løpe! Og enda mer, vi ELSKER å komme i kontakt med løpere.

Hva er vitsen med virtuelle løp?

Virtuelle løp kan bare være den neste store tingen, en modell som gir mer allsidighet og uavhengighet enn fysiske løp. Et virtuelt løp er et arrangement som du kan delta på på egenhånd, der du er, og når det passer deg! Mesteparten av inntektene går vanligvis til veldedige organisasjoner, så du kan kjempe for en sak.

Hvordan fungerer en virtuell kjøring?

Løpere som melder seg på et virtuelt løp registrerer seg på nettet og velger ganske enkelt sin egen startlinje, enten det er en tredemølle eller en nabolagsgate. De løper løpsdistansen, laster opp slutttiden og får noen dager senere tilsendt en medalje.

Anbefalt: