Logo no.boatexistence.com

Skal du drepe bestefars lange ben?

Innholdsfortegnelse:

Skal du drepe bestefars lange ben?
Skal du drepe bestefars lange ben?

Video: Skal du drepe bestefars lange ben?

Video: Skal du drepe bestefars lange ben?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Pappas lange ben, selv om de er edderkopplignende, er teknisk sett ikke edderkopper. Men som vanlige husholdningsedderkopper, bør du la disse gutta være i fred hvis du oppdager dem i huset ditt. De er ikke giftige for mennesker og kunne i grunnen ikke engang bite oss (munnen deres er for liten).

Skal du drepe Daddy Long Legs?

Til tross for deres edderkoppaktige utseende, er pappas lange ben faktisk en stor type traneflue ifølge Wildlife Trust. Deres harmløse natur betyr at de langbeinte vesenene ikke utgjør noen trussel for huset ditt eller menneskene i det - så hold tilbake med å klemme disse spinkle skapningene.

Er bestefars lange ben nyttig?

Bestefars lange ben er faktisk ganske nyttig i hjemmet og hagen dinDe er altetende med et bredt, variert kosthold. De spiser alt fra edderkopper, insekter, ormer og snegler til fugleskitt og sopp. Tenk på dem som permanent skadedyrbekjempelse for hagen og hagen din.

Hvorfor kan du ikke drepe en pappa med lange ben?

Er pappa lange bein giftige? Nei. Det har lenge vært en myte om at pappas lange ben er en av de giftigste edderkoppene, men hoggtennene deres er for korte til å trenge gjennom menneskelig hud. … Faktisk, fars lange ben har ikke giftkjertler eller hoggtenner i det hele tatt

Hva er vitsen med pappas lange ben?

De er en viktig kilde til mat for skapninger som spiser insekter, inkludert fugler og edderkopper, sier økologiprofessor Guy Poppy, fra University of Southampton. "Insektspisere vil kose seg med alle pappa-langbeina på denne tiden av året, et edderkoppnett vil være fullt av dem. "

Anbefalt: