Logo no.boatexistence.com

Hva er legemliggjøringsarbeid?

Innholdsfortegnelse:

Hva er legemliggjøringsarbeid?
Hva er legemliggjøringsarbeid?

Video: Hva er legemliggjøringsarbeid?

Video: Hva er legemliggjøringsarbeid?
Video: Guided Embodiment Exercise || Move & Integrate Energy ★ ☾ 2024, Kan
Anonim

“Embodiment er praksisen med å ta vare på sensasjonene dine Bevissthet om kroppen din fungerer som et veiledende kompass for å hjelpe deg til å føle deg mer ansvarlig for livet ditt. … Legemliggjøring i somatisk psykologi bruker oppmerksomhet og bevegelsespraksis for å vekke kroppsbevissthet som et verktøy for helbredelse.»

Hva betyr legemliggjøring?

Evnen til å utvide kroppen for å utvide opplevelsen så mye som mulig eller å støtte opplevelsen i en del av kroppen ved å utvide en annen. Evnen til å tolerere opplevelser som sorg i kroppen.

Hvordan praktiserer du legemliggjøring?

Embodiment-praksis bruker ofte dans- eller bevegelsesterapi, visualisering, sensorisk bevissthet og progressiv muskelavslappingÅ bruke legemliggjøringspraksis i psykoterapi kan innebære at en klient identifiserer sensasjoner mens emner utforskes i økten for å utvide helbredelsesprosessen.

Hva betyr ordet legemliggjøring?

Lemliggjørelsen av noe gir konkret form til en abstrakt idé … Når du snakker om legemliggjøring, snakker du om å gi en form til ideer som vanligvis ikke er fysiske: som kjærlighet, hat, frykt, rettferdighet osv. En klubbe er legemliggjørelsen av rettferdighet; en giftering kan være legemliggjørelsen av kjærlighet.

Hvorfor er legemliggjøring viktig?

Embodiment hjelper oss å innse hvem vi er, hva mønstrene våre er, og bli klar over hva vi kommuniserer uten ord, og det støtter vekst og å bygge gode relasjoner til andre og verden.

Anbefalt: