Logo no.boatexistence.com

Når ble hever castle bygget?

Innholdsfortegnelse:

Når ble hever castle bygget?
Når ble hever castle bygget?

Video: Når ble hever castle bygget?

Video: Når ble hever castle bygget?
Video: Замок Хевер - исторический и садовый тур в дом детства [Анны Болейн] 2024, Kan
Anonim

Hever Castle ligger i landsbyen Hever, Kent, nær Edenbridge, 50 mil sørøst for London, England. Det begynte som et landsted, bygget på 1200-tallet. Fra 1462 til 1539 var det sete for Boleyn-familien.

Hvem bygde Hever Castle?

William de Hever antas å være den første eieren av Hever Castle. William var en etterkommer av en normannisk baron som kom til England under erobringen og ble sheriff av Kent i 1272, det første året av Edward I's regjeringstid.

Hvem bygde Hever Castle i 1270?

Det originale middelalderske forsvarsslottet, med porthus og inngjerdet bailey, ble bygget i 1270. I 15th og 16th århundrer var det hjemmet til en av de mektigste familiene i landet, boleyns, som la til Tudor-boligen innenfor murene.

Hvem er gravlagt på Hever Castle?

Kirken er kjent for å være det siste hvilestedet for Sir Thomas Boleyn , Anne Boleyns far og Elizabeth I sin bestefar. Sir Thomas' grav ligger i Bullen-kapellet, lagt til den opprinnelige kirken i midten av det 15.th århundre.

Bor noen i Hever Castle nå?

The Guthries, en Yorkshire-familie med base i Scarborough, er de nåværende eierne av Hever Castle Estate. John Guthrie, en utdannet landmåler, leder den private eiendomsgruppen Broadland Properties grunnlagt i 1950. Broadland Properties kjøpte Hever Castle og dets samling fra Astor-familien i 1983.

Anbefalt: