Logo no.boatexistence.com

Har oktan lav profil?

Innholdsfortegnelse:

Har oktan lav profil?
Har oktan lav profil?

Video: Har oktan lav profil?

Video: Har oktan lav profil?
Video: Har Ek Muskurahat with Lyrics | Alka Yagnik | Anu Malik | Ankhon Mein Tum Ho 2024, Juli
Anonim

Han er like høy som andre lavprofilkarakterer, og han har bevegelse ulikt normale tegn.

Er Octane en lavprofillegende?

The Legends som avrunder det faktiske midten av hitbox-numrene er Bloodhound, Crypto og Octane, så ingen buffs eller nerfs er nødvendig for deres størrelse og statur, til tross for at noen fans ber om at Octane skal bli med Legends medpassiv evne med lav profil.

Har wattson lav profil?

Respawn Entertainment Wattson er en av tre legender som har fjernet lavprofil-debuff i Apex Legends sesong 9. Low Profile er ingen steder å se i spillet Wraith, Wattson og Lifeline vil ta like stor skade sammenlignet med andre legender, i sesong 9 og fremover.

Nerf de oktan?

Apex Legends Octane nerf i Evolution Collection Event

Hoppputen gir raske rotasjoner og reposisjonering for hele laget, ikke bare seg selv. Oppdateringen vil imidlertid redusere noe av kraften, og redusere avstanden spillere kan reise når de glir eller huker seg inn i puten.

Hvilke apex-tegn er lavprofilerte?

Det er tre karakterer i Apex Legends som for øyeblikket er påvirket av Low Profile: Wraith, Lifeline og Wattson Hvis du hopper inn på arenaen som en av disse legendene, kan det hende du blir vanskeligere å treffe, men du vil også lide av den 5 % økningen i skaden du tar fra fiendene dine.

Anbefalt: