Logo no.boatexistence.com

Er Evander Holyfield fortsatt gift?

Innholdsfortegnelse:

Er Evander Holyfield fortsatt gift?
Er Evander Holyfield fortsatt gift?

Video: Er Evander Holyfield fortsatt gift?

Video: Er Evander Holyfield fortsatt gift?
Video: Mike Tyson gives Evander Holyfield his ear back🤣 #shorts #miketyson 2024, April
Anonim

Den tidligere tungvektsbokseren Evander Holyfield har avsluttet sitt ni år lange ekteskap med sin kone, Candi, ifølge underholdningssiden TMZ, med henvisning til skilsmisserettsdokumenter. Skilsmissen ble avsluttet i juli, rapporterte TMZ, men vilkårene ble ikke avslørt. … Ekteskapet hans med Candi Holyfield var steinete.

Hvem er Evan Holyfields mor?

Moren til den tidligere tungvektsmesteren Evander Holyfield døde fredag av hodeskader og komplikasjoner fra en bilulykke for syv uker siden. Annie Holyfield hadde vært i koma siden ulykken 2. mars nær sønnens hjem i Fairburn, en forstad sør for Atlanta. Hun var 68.

Hvor mye er Evander Holyfield verdt 2020?

Evander Holyfield Net Worth: Evander Holyfield er en pensjonert amerikansk profesjonell bokser som har en nettoverdi på $1 million En profesjonell bokser, Evander Holyfield har kjempet i Heavyweight, Cruiserweight, og Light-Heavyweight Divisions, og vant en bronsemedalje ved de olympiske leker i 1984.

Er George Foreman milliardær?

Formenn har kallenavnet "Big George", og han er to ganger verdensmester i tungvekt og en olympisk gullmedaljevinner. … Fra og med 2021 er George Foremans nettoverdi omtrent $300 millioner dollar.

Hvem er Lennox Lewis-kone?

Da han trakk seg tilbake fra boksing, flyttet Lewis til Miami Beach sammen med sin kone, Violet Chang, en tidligere andreplass for Miss Jamaica. De har tre barn.

Anbefalt: