Logo no.boatexistence.com

Ble mossberg kjøpt ut?

Innholdsfortegnelse:

Ble mossberg kjøpt ut?
Ble mossberg kjøpt ut?

Video: Ble mossberg kjøpt ut?

Video: Ble mossberg kjøpt ut?
Video: THE FIRST GUN I EVER BOUGHT 2024, Kan
Anonim

NORTH HAVEN, CT – Mossberg kunngjorde i dag at de vil begynne å selge produktene deres fabrikkdirekte til internasjonale distributører 1. november 2019. … Mossberg og Essex har blitt enige om å avslutte forretningsforholdet sitt med øyeblikkelig virkning.

Hvilket selskap eier Mossberg?

I tillegg til sine våpen for jakt, hjemmebeskyttelse og målskyting, produserer Mossberg eksklusive skytevåpen for amerikanske militære og rettshåndhevelsesbyråer. Selskapet er et datterselskap av Mossberg Corporation, som også eier hagleprodusenten Maverick Arms.

Er Mossberg fortsatt i virksomhet?

Mossberg & Sons er fortsatt en familieeid virksomhet til denne dagen, og er den eldste familieeide skytevåpenprodusenten i Amerika. I dag, mens selskapets hovedkvarter fortsatt er i North Haven, har selskapet flyttet nesten all skytevåpenproduksjon til Eagle Pass, Texas.

Ble Mossberg solgt?

Mossberg & Sons, Inc., en ledende amerikansk våpenprodusent, kunngjorde i dag sin beslutning om å avbryte salget av produkter til Dick's Sporting Goods, og dets datterselskap, Field & Stream-butikker, som svar på ansettelsen av våpenkontrolllobbyister i april 2018.

Er Mossberg fortsatt laget i USA?

Mer enn 90 prosent av Mossbergs våpen er nå laget i Texas. … Mossberg er USAs eldste familieeide og opererte skytevåpenprodusent. Det er også den største produsenten av pumpehaglgevær i verden.

Anbefalt: