Logo no.boatexistence.com

Er tbdress i USA?

Innholdsfortegnelse:

Er tbdress i USA?
Er tbdress i USA?

Video: Er tbdress i USA?

Video: Er tbdress i USA?
Video: Start Your Business For Under $1000 2024, Kan
Anonim

I likhet med mange av de kommende klessidene som har billige kjoler for kvinner, er TBdress basert på fastlands-Kina. Nærmere bestemt er selskapet lokalisert i storbyen Beijing, og det lover å sende varene du kjøper med fly eller gjennom DHL- eller UPS-budene.

Hvor er Eric-kjolen?

Nettstedets kundeservice-kontaktnummer er i China Dette vil indikere hvor Ericdress-stedet er operativt, og hvor de sendes fra er mest sannsynlig Kina. Frakttider i USA på opptil 25 virkedager er også typisk for andre nettsteder som Ericdress som sender fra Kina eller Asia.

Er hun i et legitimt selskap?

SheIn er ikke en svindel, det er en trygg og pålitelig nettforhandler å kjøpe fraDet bør være kjent at fordi varer er laget og sendt fra utlandet, har de en tendens til å være lave kostnader og frakttidene kan noen ganger være trege. Dessuten er størrelsene litt annerledes enn tradisjonelle vestlige størrelser, noe som kan være utfordrende.

Er Light In The Box com legitim?

LightInTheBox.com er et legitimt selskap, men noen anmeldere oppgir at de hadde problemer med å motta de bestilte produktene eller få full refusjon for manglende produkter. … Fordi LightInTheBox.com sender glob alt, varierer leveringstidene betydelig. Gjennomsnittlig leveringstid er mellom tre og 20 virkedager.

Hvilket land ligger LightInTheBox?

China Adresse: Rom F3-325, Tower A, Win Center,Bygning 6,Yard 33,Baiziwan Road,Chaoyang District,Beijing 100020, Folkerepublikken Kina.

Anbefalt: