Logo no.boatexistence.com

Er vancomycin og zosyn kompatible?

Innholdsfortegnelse:

Er vancomycin og zosyn kompatible?
Er vancomycin og zosyn kompatible?

Video: Er vancomycin og zosyn kompatible?

Video: Er vancomycin og zosyn kompatible?
Video: Vancomycin & Piperacillin/Tazobactam and Acute Kidney Injuries 2024, Kan
Anonim

vancomycin og zosyn gjennom samme lumen samtidig hvis mulig (dvs. administrer vancomycin og zosyn-infusjon gjennom separate lumen eller prøv å administrere vancomycin før zosyn 4-timers infusjon). Ring apoteket for mer informasjon eller avklaring.

Er piperacillin og vankomycin kompatible?

Vancomycin var kompatibel med piperacillin-natrium–tazobactam i de testede konsentrasjonene. Ingen partikler ble observert med det blotte øye.

Hva er ZOSYN ikke kompatibel med?

ZOSYN, som inneholder EDTA, er kompatibel med amikacin og gentamicin for samtidig Y-sted infusjon i visse fortynningsmidler og ved spesifikke konsentrasjoner. ZOSYN er ikke kompatibel med tobramycin for samtidig Y-sted infusjon [se Dosering og administrasjon (2.8)].

Hva er vancomycin ikke kompatibel med?

Vancomycin 10 mg/mL var uforenlig med piperacillin-tazobactam 40, 80 og 100 mg/ml. Uforlikeligheter dannet et hvitt bunnfall umiddelbart ved blanding.

Er ZOSYN og vancomycin det samme?

Zosyn og vancomycin er forskjellige typer antibiotika. Zosyn er en kombinasjon av et penicillinantibiotikum og en beta-laktamasehemmer, og vankomycin er et glykopeptid. Et merkenavn for vancomycin er Vancocin. Bivirkninger av Zosyn og vankomycin som er like inkluderer kløe.

Anbefalt: