Logo no.boatexistence.com

Hva er stillingsbeskrivelse?

Innholdsfortegnelse:

Hva er stillingsbeskrivelse?
Hva er stillingsbeskrivelse?

Video: Hva er stillingsbeskrivelse?

Video: Hva er stillingsbeskrivelse?
Video: Understanding the Job Description 2024, Kan
Anonim

En stillingsbeskrivelse eller JD er en skriftlig fortelling som beskriver de generelle oppgavene, eller andre relaterte oppgaver og ansvar for en stilling.

Hva står i en stillingsbeskrivelse?

En stillingsbeskrivelse oppsummerer det vesentlige ansvaret, aktivitetene, kvalifikasjonene og ferdighetene for en rolle Dette dokumentet, også kjent som en JD, beskriver typen arbeid som utføres. En stillingsbeskrivelse bør inneholde viktige bedriftsdetaljer – bedriftens misjon, kultur og eventuelle fordeler den gir ansatte.

Hva er stillingsbeskrivelse med eksempel?

En jobbbeskrivelse eller JD lister hovedtrekkene til en spesifikk jobb. Beskrivelsen inkluderer typisk personens hovedoppgaver, ansvar og arbeidsforhold. Den inkluderer også stillingstittelen og hvem personen som har den jobben må rapportere til.

Hva er en stillingsbeskrivelse og hvorfor er den viktig?

Jobbbeskrivelser kan hjelpe med å identifisere spesielle ferdigheter eller evner som er nødvendige for en stilling eller miljøbelastningen som gjelder for stillingen. En god stillingsbeskrivelse forteller søkeren hva stillingen kan innebære eller kreve.

Hva er en stillingsbeskrivelse enkel?

En stillingsbeskrivelse oppsummerer det vesentlige ansvaret, aktivitetene, kvalifikasjonene og ferdighetene for en rolle … En stillingsbeskrivelse bør inneholde viktige bedriftsdetaljer – bedriftens misjon, kultur og eventuelle fordeler den gir til ansatte. Det kan også spesifisere hvem stillingen rapporterer til og lønnsintervall.

Anbefalt: