Logo no.boatexistence.com

Hvordan sender jeg lett bedervelig mat?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan sender jeg lett bedervelig mat?
Hvordan sender jeg lett bedervelig mat?

Video: Hvordan sender jeg lett bedervelig mat?

Video: Hvordan sender jeg lett bedervelig mat?
Video: Riktig oppbevaring av mat 2024, Juni
Anonim

Pakk alltid bedervelige matvarer i en ny, solid bølgepappeske. Det gjelder også skumkjøleren din: Legg den alltid i en solid boks. Forsegl alle sømmer på esken helt på topp og bunn med trykkfølsom pakketape.

Hvor mye koster det å sende lett bedervelig mat?

Det er ingen fast pris for frakt av frossen mat, da det avhenger av mange faktorer. Du må vurdere forsendelsesavstand, transittvarighet, vekten på emballasjen og mer. Som en generell tommelfingerregel kan en pakke som veier to til tre pund koste hvor som helst mellom $30 og $150

Kan du sende lett bedervelig mat gjennom USPS?

Bedervelige gjenstander er materialer som kan forringes i posten, for eksempel levende dyr, mat og planter. Tillatte bedervelige varer sendes på avsenderens egen risiko Disse varene må pakkes spesielt og sendes slik at de kommer frem før de begynner å bli dårligere.

Hvordan sender jeg mat som må kjøles?

Tips. Send lett bedervelige varer med en kald forsendelsesboks og enten tørris (for frossen mat) eller gelispakker (for nedkjølt mat). Enhver lokal transportør kan transportere pakken, men sørg for å opplyse om den inneholder tørris.

Hvordan sender jeg bedervelig mat til Fedex?

Pakke isolert beholder i en korrugert boksBruk H-tape-metoden, påfør minst tre striper med trykkfølsom klebende plasttape som er minst 2 bred på både toppen og bunnen av kartong for å beskytte pakken og innholdet. Tape alle sømmer eller klaffer. Merk produktet som bedervelig.

Anbefalt: