Logo no.boatexistence.com

Hvordan få overoppheting og underkjøling?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få overoppheting og underkjøling?
Hvordan få overoppheting og underkjøling?

Video: Hvordan få overoppheting og underkjøling?

Video: Hvordan få overoppheting og underkjøling?
Video: What Hypothermia Does To Your Body And Brain 2024, Kan
Anonim

Truk av væskelinjetemperaturen fra væskemetningstemperaturen og du får en underkjøling på 15. "Vanligvis" på TXV-systemer vil overopphetingen variere mellom 8 til 28 grader med en mål på rundt 10 til 15 grader. Subcool-serien på TXV-systemer vil variere fra ca. 8 til 20.

Hvordan beregner du overheting?

Mål sugeledningens temperatur og sugetrykket ved serviceventilen på sugesiden. Sørg for at temperatursonden er isolert fra ytre påvirkninger. Konverter - måletrykket til metningstemperatur og trekk fra denne temperaturen fra suge linjetemperaturen. Dette er den totale overhetingen.

Hva er formelen for underkjøling?

Beregn underkjølingen som følger: underkjøling=CT – T. For en kjølemiddelblanding, bruk temperaturen på mettet væske (boble) som kondenseringstemperatur. Underkjøling vil vanligvis ikke forekomme i kondensatoren med mindre væske kommer tilbake i kondensatoren.

Hva er den ideelle overopphetingen og underkjølingen?

De fleste varme- og kjølesystemer bør fungere ved en overhetning på 10F ved fordamperen og mellom 20F til 25F ved kompressoren. hvis HVAC-systemet ditt har en termostatisk ekspansjonsventil (TXV), bør underkjølingen være mellom 10F og 18F.

Hva er en god måloverheting?

Minste anbef alte måloverheting for de fleste diagrammer er mellom 4F til 5F for miljøer med lav innendørs våtpære og høy utendørs tørrpære.

Anbefalt: