Logo no.boatexistence.com

Gir det problemer å være dobbeltleddet?

Innholdsfortegnelse:

Gir det problemer å være dobbeltleddet?
Gir det problemer å være dobbeltleddet?

Video: Gir det problemer å være dobbeltleddet?

Video: Gir det problemer å være dobbeltleddet?
Video: Hypermobility (joints), Causes, Signs and Symptoms, Diagnosis and Treatment. 2024, Juli
Anonim

Mange personer med leddhypermobilitet har få eller ingen problemer knyttet til deres økte bevegelsesområde Å være hypermobil betyr ikke nødvendigvis at du vil ha noen smerte eller problemer. Hvis du har symptomer, er det sannsynlig at du har leddhypermobilitetssyndrom (JHS).

Er det ille hvis du er dobbeltleddet?

Hypereksendering av et lem kan føles norm alt for deg – og mesteparten av tiden, hvis du er såk alt «dobbeltleddet», er det ikke skadelig for kroppen din.

Er det norm alt å være dobbeltleddet?

Hypermobile ledd er vanlige og forekommer hos omtrent 10 til 25 % av befolkningen, men i et mindretall av mennesker er smerte og andre symptomer tilstede. Dette kan være et tegn på det som er kjent som leddhypermobilitetssyndrom (JMS) eller, mer nylig, hypermobilitetsspektrumforstyrrelse (HSD).

Hva er spesielt med å være dobbeltleddet?

Personer med "dobbeltledd" har faktisk hypermobilitetssyndrom, en tilstand som lar dem bevege et bein i et ledd til dets fulle evne, men uten å oppleve smerten og ubehag som en gjennomsnittsperson opplever når et ledd strekker seg utover det normale området.

Er det ille å ha dobbeltleddede skuldre?

Svømmere og roere har også en høyere forekomst av hypermobilitetssyndrom, siden det å ha dobbeltleddede skuldre kan være fordelaktig når det gjelder ytelse, men skadelig for leddets helse genereltÅ være dobbeltleddet kan imidlertid også gjøre deg mer utsatt for skader og problemer som kroniske leddsmerter.

Anbefalt: