Logo no.boatexistence.com

Ville zombier spist hverandre?

Innholdsfortegnelse:

Ville zombier spist hverandre?
Ville zombier spist hverandre?

Video: Ville zombier spist hverandre?

Video: Ville zombier spist hverandre?
Video: Този нов вид Зомби Имат Интелект, те се Раждат Заразени (Кратък Преразказ) 2024, April
Anonim

Zombier vet at de ikke spiser hverandre fordi de bare spiser levende menneskekjøtt. Når infisert og full zombifisering har funnet sted, er ikke zombien lenger i live, så kjøttet er ikke velsmakende for andre zombier.

Lever zombier evig?

"I motsetning til de fleste populære monstre, er zombier iboende biologiske i naturen," sa Mat Mogk, grunnlegger av Zombie Research Society. " De flyr ikke eller lever for alltid, så du kan bruke biologiske modeller fra den virkelige verden på dem. "

Hvorfor elsker zombier å spise hjerner?

Når det gjelder hvorfor zombiene lever av hjerner, er det nærmeste vi noen gang har kommet en offisiell forklaring et sitat fra Return of the Living Deads forfatter og regissør, Dan O'Bannon, som antydet at de vandøde følte seg behovet for å livnære seg på hjernen til nylig levende fordi det på en eller annen måte fikk dem til å føle seg bedre ved å lette …

Hvilke zombier spiser?

6 ting zombier faktisk spiser

  • HUMAN OFFAL. I det gamle sumeriske Gilgamesh-eposet truer Ishtar, gudinnen for kjærlighet og krig, med å starte en zombieapokalypse: å vekke de døde for å spise de levende.
  • LOKALT KJØTT. …
  • PROTEIN SHAKES. …
  • ASTRONAUTIS. …
  • MAIS OG ERTER. …
  • FLESH (HOLD THE BRAINS)

Basjser zombier?

Dermed, selv med en syk hjerne, ville zombiene mest sannsynlig ha normale utskillelsesvaner, om enn uten den bevisste sphincter-kontrollen (CNS) som de fleste av oss levende folk viser. Svaret ditt er altså yes. Zombier bæsj. Den tisser sikkert også.

Anbefalt: