Logo no.boatexistence.com

Hvor drar sangfuglene om sommeren?

Innholdsfortegnelse:

Hvor drar sangfuglene om sommeren?
Hvor drar sangfuglene om sommeren?

Video: Hvor drar sangfuglene om sommeren?

Video: Hvor drar sangfuglene om sommeren?
Video: Sådan synger fuglene 1 2024, Kan
Anonim

Sanger er noen av de mest spennende fuglene å se under vårtrekket. Disse fargerike vårfuglene forlater sine varme overvintringsområder sør for grensen til Mellom- og Sør-Amerika og migrerer opp til de nordlige delene av landet.

Hvor migrerer sangfugler til?

Kilde: BirdCast/Benjamin Van Doren. Trekk: Om våren forlater gulsangeren sine overvintringsområder i Sentral-Amerika og Nord-Sør-Amerika. De begynner vanligvis å nå den sørlige grensen til USA i mars og begynnelsen av april.

Hvor langt migrerer sangfugler?

Det er stor variasjon i avstanden og hvor lenge noen fugler vil fly før de stopper for å hvile og lete etter mat. Noen sangfugler som sangfugler kunne migrere rundt 30 mil per dag under begynnelsen av migrasjonen og nærmere 200 mil per dag i de senere stadiene av migrasjonen

Flyer sangfugler sørover?

Mange kanadasangere vandrer gjennom deler av Mexico og den karibiske siden av Mellom-Amerika. Vinterområdet er begrenset til nordlige Sør-Amerika, spesielt lav- til middelhøyder i Andes-skråningene fra Venezuela til Peru, med kanskje de høyeste konsentrasjonene i Colombia.

Hvor finner du sangfugler?

Yellow Warblers hekker over sentrale og nordlige Nord-Amerika og tilbringer vintre i Mellom-Amerika og Nord-Sør-Amerika.

Anbefalt: