Logo no.boatexistence.com

Kan du besøke stonehenge?

Innholdsfortegnelse:

Kan du besøke stonehenge?
Kan du besøke stonehenge?

Video: Kan du besøke stonehenge?

Video: Kan du besøke stonehenge?
Video: Стоунхендж - Каменный круг [Посещение Стоунхенджа] [Многоязычный] 2024, Kan
Anonim

Stonehenge er et forhistorisk monument på Salisbury Plain i Wiltshire, England, to mil vest for Amesbury. Den består av en ytre ring av vertikale sarsen-stående steiner, hver rundt 13 fot høye, syv fot brede og veier rundt 25 tonn, toppet av sammenkoblede horisontale overliggersteiner.

Er turister tillatt i Stonehenge?

Folk spør ofte hvor nærme du kan komme Stonehenge eller om du kan gå opp til Stonehenge. Den eneste gangen besøkende er tillatt i sirkelen er under feiringen av sommer- og vintersolverv. Til enhver tid kan besøkende gå rundt steinsirkelen.

Kan du besøke Stonehenge gratis?

Det er gratis for folk som kjøper billetter å gå inn i Stonehenge, det er en kostnad hvis du ikke er det. … For å komme inn på Stonehenge-utstillingen på besøkssenteret trenger du en full billett til Stonehenge, men alle kan få tilgang til kafeen, gavebutikken og toalettene gratis.

Er Stonehenge verdt et besøk?

Hvis du er en fan, men det er en fantastisk måte å tilbringe en dag på. For den beste opplevelsen, se nærmere på spesielle tilgangsturer som besøker siden før åpning eller etter stenging. På de begrensede turene, kun tillatt på bestemte dager i året, kan du gå innenfor steinsirkelen. Nå er DET et fantastisk møte!

Er det ulovlig å berøre Stonehenge?

“Loven er klar: det er ulovlig å ta på steinene, og de som gjør det begår en straffbar handling.

Anbefalt: