Logo no.boatexistence.com

Hvordan reparere cyklops?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan reparere cyklops?
Hvordan reparere cyklops?

Video: Hvordan reparere cyklops?

Video: Hvordan reparere cyklops?
Video: Hvordan reparere kjede på sykkel? 2024, Kan
Anonim

Et hologram av fartøyet som viser skadestedene vil vises nær kontrollpanelet til Cyclops. Dette vil gjøre deg i stand til å sjekke hvilke komponenter som må repareres. Gå deretter ut og finn de skadede skrogdelene. Behandle dem med reparasjonsverktøyet.

Kan spøkelset Leviathan ødelegge en kyklop?

Angriper Ghost Leviathan Cyclops? Voksne er i stand til å skyve Cyclops og enten dra den, eller velte den. Når de blir drept, vil ikke spøkelsesleviathanene som er i krateret gjenopplives, men de voksne som bor innenfor Crater Edge vil fortsette å gjenopplive.

Hvor er reparasjonsverktøyet Subnautica?

4 Reparasjonsverktøy

Escape pod ble skadet, og du må reparere den. Reparasjonsverktøyet vil gjøre det, men du må bygge det først. Hovedingrediensen i reparasjonsverktøyet er hulesvovel. Du finner denne inne i en svovelplante.

Hvilke skapninger kan skade kyklopen?

Fiendtlig fauna

Most Fauna kan ikke skade en Cyclops, og spilleren er immun mot oppmerksomheten til Warpers mens de er inne i kjøretøyet. Middels store rovdyr som Bonesharks og Stalkers kan forsøke å angripe en kyklop, men vil ikke påføre noen skade. Sistnevnte kan slippe en Stalker Tooth i forsøket.

Kan Reaper Leviathan gripe Cyclops?

Normally reapers vil fullstendig tømme kyklopene, men denne begynte plutselig å knipse med kjevene og ramle syklopene mine i midten. Dette skjedde flere ganger, og reaperen målrettet alltid syklopens flanker i stedet for cockpiten eller halen.

Anbefalt: