Logo no.boatexistence.com

Hvor produseres udifferensierte lymfocytter?

Innholdsfortegnelse:

Hvor produseres udifferensierte lymfocytter?
Hvor produseres udifferensierte lymfocytter?

Video: Hvor produseres udifferensierte lymfocytter?

Video: Hvor produseres udifferensierte lymfocytter?
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, Kan
Anonim

T-lymfocytter produseres i beinmargen hvorfra de migrerer til thymus for å fullføre modningsprosessen. Deretter resirkulerer naive T-lymfocytter mellom blod og sekundære lymfoide organer inntil de kommer i kontakt med det spesifikke antigenet deres på tilstrekkelig og riktig måte.

Hvor produseres alle udifferensierte lymfocytter?

Størstedelen av lymfocyttutviklingen hos pattedyr skjer i de spesialiserte miljøene i de sentrale lymfoide organene - benmargen (og leveren i fosteret) for B-celler og thymus forT-celler.

Hvor produseres lymfocytter?

Lymphocytter utvikles i thymus og benmarg (gul), som derfor kalles sentrale (eller primære) lymfoide organer. De nydannede lymfocyttene migrerer fra disse primære organene til perifere (eller sekundære) lymfoide organer (mer…)

Hvor produseres lymfocytter quizlet?

(Lymfocytter er hvite blodceller produsert i den røde benmargen i beinene våre som er avledet fra mesenkymale celler kjent som pluripotente stamceller.

Hvordan produseres T- og B-lymfocytter?

Umodne T-celler produseres i benmargen, men de migrerer deretter til thymus, hvor de modnes og utvikler evnen til å gjenkjenne spesifikke antigener. T-celler er ansvarlige for cellemediert immunitet. B-celler, som modnes i benmargen, er ansvarlige for antistoffmediert immunitet.

Anbefalt: