Logo no.boatexistence.com

Hvordan lage cape coddere?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage cape coddere?
Hvordan lage cape coddere?

Video: Hvordan lage cape coddere?

Video: Hvordan lage cape coddere?
Video: Hvordan lage Cape Codder 2024, Kan
Anonim

The Cape Cod eller Cape Codder er en type cocktail som består av vodka og tranebærjuice. Noen oppskrifter krever også å presse en limekive over glasset og slippe den ned i drinken.

Hva er forskjellen mellom en kosmopolitisk og en Cape Cod?

The Cosmopolitan (også kjent som Cosmo) er en slektning av de andre tranebærjuice-cocktailene, som Cape Cod Cocktail og Sea Breeze. … Cosmo serveres vanligvis i et martini-glass og blir ofte forvekslet med en martini-variant.

Hva heter en vodkabrus med tranebær?

Rose Kennedy (også kjent som en "VSS" (vodka brus-sprut) er en cocktail populær i midten av Atlanterhavet og nordøst i USA. Den består av varierende mengder vodka og club-soda med en skvett tranebær juice for farge og smak.

Hvorfor heter vodka-tyttebær Cape Cod?

The Cape Codder (eller Cape Cod) er et annet navn for den populære Vodka Cranberry, og den har fått navnet sitt fra østkystbyen i Massachusetts, som er kjent for å dyrke tranebær.

Hva er forskjellen mellom en buktbris og en havbris?

A Sea Breeze er en cocktail som inneholder vodka med tranebærjuice og grapefruktjuice. … A Bay Breeze, eller en hawaiisk havbris, er likt en Sea Breeze, bortsett fra at grapefruktjuice erstattes av ananasjuice.

Anbefalt: