Logo no.boatexistence.com

Blir 30. september en statistisk høytid?

Innholdsfortegnelse:

Blir 30. september en statistisk høytid?
Blir 30. september en statistisk høytid?

Video: Blir 30. september en statistisk høytid?

Video: Blir 30. september en statistisk høytid?
Video: Be safe this Fourth of July | Don't become a statistic - Atlas Daily 786 2024, Kan
Anonim

Den 30. september vil føderale myndighetsansatte og skoler ta en fri dag for å anerkjenne den nye føderale lovfestede høytiden k alt Sannhet- og forsoningsdagen.

Er 30. september 2021 en helligdag?

30. september 2021 markerer den første nasjonaldagen for sannhet og forsoning. Dagen hedrer de tapte barna og overlevende fra boligskoler, deres familier og lokalsamfunn.

Er 30. september en stat i f. Kr.?

Den 30. september f. Kr. vil bli med resten av Canada i markering av den første føderale sannhets- og forsoningsdagen Dagen ble annonsert i juni av regjeringen som en dag for alle kanadiere til å lytte og lære om landets kolonihistorie og det pågående traumet forårsaket av boligskoler.«De siste årene, sept.

Er 30. september en statlig ferie i Ontario for alle?

Selv om dagen ikke vil være en lovfestet helligdag i Ontario, er det fortsatt noen bedriftsnedleggelser å være oppmerksom på. Alle som jobber for et føder alt regulert selskap, som opererer under Canada Labor Code, vil motta en bet alt ferie for National Truth and Reconciliation Day.

Er 30. september en lovfestet helligdag?

For første gang noensinne vil 30. september i år markere National Truth and Reconciliation Day som en føderal høytid. Jill Macyshon rapporterer.

Anbefalt: