Logo no.boatexistence.com

Hvordan scyther utvikler seg til scizor?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan scyther utvikler seg til scizor?
Hvordan scyther utvikler seg til scizor?

Video: Hvordan scyther utvikler seg til scizor?

Video: Hvordan scyther utvikler seg til scizor?
Video: Что будет если купить КИТАЙЦА? 23 СЮРПРИЗА в КАБИНЕ DONGFENG 520 2024, Kan
Anonim

Scyther (japansk: ストライク Strike) er en dobbelttype Bug/Flying Pokémon introdusert i generasjon I. Den utvikler seg til Scizor når den handles mens den holder en Metal Coat. I Hisui-regionen utvikler den seg til Kleavor.

Hvordan utvikler du Scyther til Scizor uten å handle?

Bli med i Bug-Catching-konkurransen og fang en ljå. Gi Metal Coat til Scyther og tilby å bytte Scyther på Global Trade Station (GTS). Kom med en umulig forespørsel, for eksempel en nivå 1 Mewtwo, for å sikre at Scyther ikke blir handlet. Trekk Scyther umiddelbart fra GTS, og den vil utvikle seg til en Scizor.

Hvordan utvikler en Scizor seg?

Scizor (japansk: ハッサム Hassam) er en dual-type Bug/Steel Pokémon introdusert i generasjon II. Den utvikler seg fra Scyther når den handles mens den holder en Metal Coat. Scizor kan Mega utvikle seg til Mega Scizor ved å bruke Scizorite.

Er Kleavor en Scyther Evo?

Fans vil vite at Scyther vanligvis utvikler seg til Scizor med en Metal Coat, men den gamle Hisui-regionen, som er regionen som senere skulle bli Sinnoh, ga et miljø for Scyther å ta en annen evolusjonær form:Kleavor , en Bug/Rock-type.

Hva er Lucarios utvikling?

Lucario (japansk: ルカリオ Lucario) er en dual-type Fighting/Steel Pokémon introdusert i generasjon IV. Det utvikler seg fra Riolu når det er nivået opp med høyt vennskap i løpet av dagen. Lucario kan Mega utvikle seg til Mega Lucario ved å bruke Lucarionite.

Anbefalt: