Logo no.boatexistence.com

Hva er iee i miljøet?

Innholdsfortegnelse:

Hva er iee i miljøet?
Hva er iee i miljøet?

Video: Hva er iee i miljøet?

Video: Hva er iee i miljøet?
Video: IEEE Reference in MS Word 2024, Kan
Anonim

Innledende miljøundersøkelse (IEE)

Hva er IEE i EIA-prosessen?

I ovennevnte EIA-prosess bør screening gjøres når prosjektet kun er et grovt konsept. Senere, når prosjektet er under mer generell diskusjon, kan en foreløpig vurdering, k alt initial miljøundersøkelse (IEE), se dypere inn i alternative steder og prosjektvariasjoner.

Hva er prosessen IEE?

IEE er en første vurdering av de rimelig forutsigbare virkningene på miljøet av en foreslått aktivitet eller aktiviteter. Disse påvirkningene avhenger ofte av miljøreduksjons- og overvåkingsaktivitetene spesifisert i IEE.

Hva er forskjellen mellom EIA og IEE?

Kategori A: Prosjekter kan ha betydelige negative miljøpåvirkninger. En EIA er nødvendig for å håndtere betydelige konsekvenser. … En IEE er nødvendig for å avgjøre om betydelige miljøpåvirkninger som berettiger en EIA er sannsynlig Hvis en EIA ikke er nødvendig, anses IEE som den endelige miljøvurderingsrapporten.

Hva er første miljøundersøkelse IEE?

Innledende miljøundersøkelse (IEE betyr innledende studie, undersøkelse, forskning og analyse av data for å estimere innledende påvirkninger på miljøet og samfunnet, inkludert påvirkninger på helse som kan oppstå fra investeringsprosjekter i kategori 1, som fastsatt i artikkel 2 i dette dekret, samt vedtakelse av tiltak for å …

Anbefalt: