Logo no.boatexistence.com

Er brogue-sko formelle?

Innholdsfortegnelse:

Er brogue-sko formelle?
Er brogue-sko formelle?

Video: Er brogue-sko formelle?

Video: Er brogue-sko formelle?
Video: Berluti Knot 2024, Kan
Anonim

Er brogue-sko formelle? Tidligere ble brogues ansett som en utendørssko og ikke akseptabelt for formelle anledninger. I dag kan du bruke brogues med forretningsantrekk og andre formelle klær.

Er brogues uformelle eller formelle?

Brogues er en type dresssko for menn, så de er ganske formell. Selv om de er interessante og unike, gjør detaljene dem litt mer uformelle enn et klassisk Oxford eller derby.

Er det OK å bruke brogues med dress?

Brogue, som opprinnelig ble designet som en irsk arbeidssko, har utviklet seg gjennom årene til en allsidig stil med fottøy som kan utfylle all slags fritids-, forretnings- og formell antrekk. … 1 - Når du matcher brogues med dress for en formell anledning, er det anbefales at du bruker kvartbrogues

Kan jeg bruke brogues på kontoret?

I motsetning til hva mange tror, har det ingenting med skostilen i seg selv å gjøre. På kontoret: Selv om det er fire forskjellige typer brogues, er det bare akseptabelt å bruke to av dem på kontoret … Hvis du bestemmer deg for å bruke brogues, er det akseptabelt å bruke en semi brogue eller en kvart brogue.

Er brogues for uformelle?

A full brogue er stort sett for uformell for en kamgarndress, men fungerer med tweed eller andre country-stoffer. Ved andre semi-formelle anledninger der drakt ikke er påkrevd og hvor en blazer eller en sportsfrakk vil være nok, er vingespissen eller dempet tilskuer et ideelt valg.

Anbefalt: