Logo no.boatexistence.com

Godtar du nullhypotesen?

Innholdsfortegnelse:

Godtar du nullhypotesen?
Godtar du nullhypotesen?

Video: Godtar du nullhypotesen?

Video: Godtar du nullhypotesen?
Video: Натрите здесь маслом, зрелый обвисший нос и носогубные складки прекрасно исправятся! 2024, Kan
Anonim

Nullhypoteser aksepteres aldri Vi enten avviser dem eller klarer ikke å avvise dem. Skillet mellom "aksept" og "unnlatelse av å avvise" forstås best i form av konfidensintervaller. Hvis en hypotese ikke forkastes, betyr det at et konfidensintervall inneholder verdien "ingen forskjell ".

Hvordan vet du om du godtar eller forkaster nullhypotesen?

Angi signifikansnivået,, sannsynligheten for å gjøre en type I-feil til å være liten - 0,01, 0,05 eller 0,10. Sammenlign P-verdien med. Hvis P-verdien er mindre enn (eller lik), forkast nullhypotesen til fordel for den alternative hypotesen. Hvis P-verdien er større enn, ikke forkast nullhypotesen.

Hvorfor godtar du aldri nullhypotesen?

En nullhypotese aksepteres ikke bare fordi den ikke er forkastet Data som ikke er tilstrekkelig til å vise overbevisende at en forskjell mellom middel ikke er null, beviser ikke at forskjellen er null. … Hvis data er konsistente med nullhypotesen, er de også konsistente med andre lignende hypoteser.

Hva betyr det hvis du forkaster nullhypotesen?

Etter å ha utført en test, kan forskerne: Forkaste nullhypotesen (som betyr det er en klar, konsekvensmessig sammenheng mellom de to fenomenene), eller. Mislykkes i å forkaste nullhypotesen (som betyr at testen ikke har identifisert en konsekvensrelasjon mellom de to fenomenene)

Kan du noen gang godta nullhypotesen Hvorfor eller hvorfor ikke?

Dette virker logisk siden godta og avvise er antonymer (motsetninger). Men i nullhypotese signifikanstesting, kan man aldri akseptere nullhypotesen.

Anbefalt: