Vil 24d drepe st augustine grass?

Innholdsfortegnelse:

Vil 24d drepe st augustine grass?
Vil 24d drepe st augustine grass?

Video: Vil 24d drepe st augustine grass?

Video: Vil 24d drepe st augustine grass?
Video: Нацистский геноцид рома и синти-очень хорошая докумен... 2024, Oktober
Anonim

Svar: 2, 4-D er et generisk ugressmiddel som finnes i nesten alle bredbladede ugressmidler. Siden St. Augustine er et gress (og ikke et bredblad), vil ikke 2, 4-D drepe det.

Kan du bruke 2, 4-D på St Augustine-gress?

Svar: Dessverre er ikke Hi-Yield 2, 4-D Selektiv Weed Killer merket for St Augustine. I følge produktetiketten kan det faktisk forårsake skade på denne typen gress. Vi vil anbefale å bruke et produkt som Trimec Southern Broadleaf Herbicide som er merket for St Augustine så lenge det ikke er Floratam.

Hvordan blir jeg kvitt ugress uten å drepe St Augustine-gresset?

Andre metoder for å bli kvitt ugress naturlig

  1. Bruk solen til å drepe ugress. …
  2. Lag en ugressspray fra 1 oz vodka til 2 kopper vann eller kombiner 4 kopper hagebrukseddik (også kjent som 20 % eddik, den er betydelig sterkere enn husholdningseddik) og ¼ kopp s alt. …
  3. Hell kokende vann på ugress. …
  4. Få en flammekaster (virkelig).

Hvilket ugressmiddel dreper St Augustine-gresset?

Ortho® Weed B Gon® Weed Killer for St. Augustinegrass Ready-To-Spray dreper garantert ugress ned til røttene. Den enkle grepskontrollen er perfekt for kringkastingsapplikasjoner, slik at du kan drepe over 250+ ugress uten å skade plenen din. Bruk Ortho® nr.

Vil for mye 2, 4-D drepe gress?

2, 4-D er et kraftig ugressmiddel etter oppblomstring. Selv om den er laget for å angripe bredbladede planter (ugress, hageplanter, trær, busker) og la gresset være uskadd, kan det skade gresset ditt . hvis det påføres for mye.

Anbefalt: