Logo no.boatexistence.com

Skal jeg bli grå?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg bli grå?
Skal jeg bli grå?

Video: Skal jeg bli grå?

Video: Skal jeg bli grå?
Video: Gændalf The Grå 2017 - Sander Meland & Cloud Nine (Feat. Oak & Benjamin Beats) 2024, Kan
Anonim

Å bli grått elegant kan være en delikat sak fordi det ikke er en prosess som passer alle. Når de første grå begynner å dukke opp, er det ingen måte å vite hvor raskt de andre vil følge etter. … Så når det gjelder overgang til grått hår, er det ingen måte å gjøre det på.

Vil jeg se eldre ut hvis jeg lar håret bli grått?

Ofte tror folk at grått hår uunngåelig vil få dem til å se gamle ut, men som Paul Falltrick, Matrix Global Design Team-medlem påpeker, er dette ikke nødvendigvis tilfelle. … "Det er s alt-og-pepper-nyansene som har en mer aldringseffekt, så besøk frisøren din for en mer lysreflekterende, flatterende grå "

Hvordan blir du grå og ikke ser gammel ut?

Kamoflasjerøtter For å unngå kontrast mellom grånende røtter og farget hår, legg til highlights og lowlights (ikke mer enn to nyanser mørkere, innenfor din naturlige fargefamilie), som vil blande seg grå. Eller dekk til røttene med en midlertidig concealer, som varer til du sjamponerer.

Hvordan vet jeg om grått hår vil se bra ut på meg?

Den beste måten å finne ut hvilken gråtone som passer deg, er å finne ut hudtonen din … Hvis de ser blå eller lilla ut, har du kule hudtoner, så velg ren hvit gråtone. Hvis de ser grønne ut eller har gule toner, er du varm tonet og bør gå for en stålgrå.

Hvordan lar jeg håret mitt bli grått?

Det er i hovedsak tre måter å gå over til naturlig grått hår på: å la det vokse som det er og være tålmodig (a.k.a "cold turkey"-metoden), å klippe håret veldig kort og gro den helt grå igjen, eller be hårfargeren om å blande de grå fargene med den fargede hårfargen.

Anbefalt: