Logo no.boatexistence.com

Har mortal kombat en historie?

Innholdsfortegnelse:

Har mortal kombat en historie?
Har mortal kombat en historie?

Video: Har mortal kombat en historie?

Video: Har mortal kombat en historie?
Video: SHAO AND SINDEL ARE FINALLY BACK! Mortal Kombat 1 - Official Rulers of Outworld Trailer Reaction! 2024, Kan
Anonim

The Story Mode of Mortal Kombat 11 inneholder 12 kapitler, med Aftermath-utvidelsen som legger til 5 ekstra kapitler, for tot alt 17 kapitler, som forteller en historie som foregår i 2 år etter hendelsene til forgjengeren.

Har Mortal Kombat 11 en historie?

Mortal Kombat 11 er en gave som fortsetter å gi. Det er så mye å gjøre, og hallelujah, ingenting av det er låst i bet alte loot boxes. Den inneholder et enormt antall spillmoduser, inkludert Story mode, Towers of Time, Klassic Towers, the Krypt og en rekke online og lokale spiller/AI-kamper.

Hvilken Mortal Kombat har historiemodus?

  • Mortal Kombat (2011)
  • Mortal Kombat X.
  • Mortal Kombat 11.

Har Mortal Kombat en kampanje?

Historiekampanjen i Mortal Kombat 11 er an absolutt belter – ikke minst fordi den husker hva som gjør en Mortal Kombat-film morsom, og kaster bort all dritten som ikke er nødvendig vær der. … Mortal Kombat 11s historiemodus er, noe forutsigbart, strålende voldelig og ekkel også.

Er Scorpion god eller ond?

Scorpion er snarere en moralsk nøytral karakter ettersom hans egne personlige mål betyr mer for ham enn ting som rikenes skjebner og vil tjene enhver side med det enestående egoistiske håpet om å oppnå dem, men som et resultat av dette har han ofte ender opp med å gjøre enten gode eller onde ting avhengig av hvilken side han tjener, som ofte …

Anbefalt: