Logo no.boatexistence.com

Høster du virkelig det du sår?

Innholdsfortegnelse:

Høster du virkelig det du sår?
Høster du virkelig det du sår?

Video: Høster du virkelig det du sår?

Video: Høster du virkelig det du sår?
Video: Action, Sci-Fi | Mount Adams: Aliens Monsters Survivors (2021) Full Length Movie 2024, Kan
Anonim

I sitt kristne nye testamente brev til Galaterne skriver apostelen Paulus: «La dere ikke forføre; Gud blir ikke hånet: for alt et menneske sår, det skal han også høste» Han fortsetter med å instruere galaterne om å «så for å behage ånden» i stedet for kjødet, og indikerer at en åndelig liv vil resultere i belønning.

Det du sår er det du høster eksempler?

Vi bør behandle foreldrene våre med mer respekt. som de sier, du høster det du sår. Livet er som en hage, du høster det du sår.

Hva betyr det når noen sier at du skal høste det du sår?

Definisjon av høste hva man sår

: å oppleve den samme typen ting som man har fått andre mennesker til å oppleve Hvis du er frekk mot alle, du vil høste det du sår.

Hvordan høster vi det vi sår?

Vi skal gå ut og så Guds Ords sæd Så vil vi komme inn og bringe inn korn. Hosea sier i Hosea 10:12: «Så dere i rettferdighet. Høst i barmhjertighet, brøt opp din brakk, for det er på tide å søke Herren, inntil han kommer og regner rettferdighet over deg.»

Hva skjer når du høster det du sår?

'Du høster det du sår' betyr i hovedsak at frøene vi planter nå, til slutt vil være det vi sår. Dette betyr også at vi ikke vil motta noen avling hvis vi ikke legger innsats i å plante frøene.

Anbefalt: