Logo no.boatexistence.com

Hvem er allergiimmunolog?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er allergiimmunolog?
Hvem er allergiimmunolog?

Video: Hvem er allergiimmunolog?

Video: Hvem er allergiimmunolog?
Video: Allergy Testing and Immunotherapy Explanation 2024, Kan
Anonim

En allergiker/immunolog (ofte referert til som en allergiker) er en lege spesielt opplært til å diagnostisere, behandle og håndtere allergier, astma og immunologiske lidelser, inkludert primære immunsviktforstyrrelser.

Behandler en immunolog allergier?

En immunolog behandler helseproblemer forårsaket av problemer med immunsystemet Immunologer, også kjent som allergikere, er leger som diagnostiserer, behandler og arbeider for å forebygge forstyrrelser i immunsystemet. Du kan oppsøke en immunolog hvis du har mat eller sesongmessige allergier, høysnue, eksem eller en autoimmun sykdom.

Er en immunolog en lege eller vitenskapsmann?

Immunologi er grenen av medisinen som omhandler sykdomsimmunitet, og immunologer er forskere eller praktiserende spesialister som studerer, analyserer og/eller behandler sykdomsprosesser som involverer immunsystemet.

Hvem er allergispesialist?

En allergist er en lege som spesialiserer seg på diagnostisering og behandling av astma og andre allergiske sykdommer. Allergologen er spesielt opplært til å identifisere allergi- og astmautløsere. Allergikere hjelper folk med å behandle eller forebygge allergiproblemer.

Hva er allergiimmunologi?

Allergi og immunologi er området for medisin dedikert til pleie og behandling av helseproblemer og tilstander i immunsystemet, inkludert allergisk sykdom og relaterte symptomer og reaksjoner - fra astma, rhinitt, bihuleproblemer eller sesongmessige allergier mot livstruende reaksjoner på legemidler, mat, vaksiner, …

Anbefalt: