Logo no.boatexistence.com

Hvor kan en immunolog jobbe?

Innholdsfortegnelse:

Hvor kan en immunolog jobbe?
Hvor kan en immunolog jobbe?

Video: Hvor kan en immunolog jobbe?

Video: Hvor kan en immunolog jobbe?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

De jobber vanligvis på barnesykehus, samfunnssykehus, private kontorer og universitetsmedisinske sentre Leger og barneleger som spesialiserer seg i immunologi må ha en medisinsk grad og flere års opplæring, både i residency og i spesialiserte immunologi-/allergiprogrammer.

Hva er immunologiens karriere?

Studer alle aspekter av immunsystemet, inkludert dets struktur og funksjon, forstyrrelser i immunsystemet, blodbank, immunisering og organtransplantasjon Siden immunsystemet er så bredt, omfatter alt fra blodceller til hud, det samme er arbeidet til en immunolog.

Hva gjør du som immunolog?

En immunolog behandler helseproblemer forårsaket av problemer med immunsystemet Immunologer, også kjent som allergikere, er leger som diagnostiserer, behandler og arbeider for å forebygge forstyrrelser i immunsystemet. Du kan oppsøke en immunolog hvis du har mat eller sesongmessige allergier, høysnue, eksem eller en autoimmun sykdom.

Er det etterspørsel etter immunolog i fremtiden?

Det er for tiden anslagsvis 372 400 immunologer i USA. Arbeidsmarkedet for immunologer er forventet å vokse med 11,4 % mellom 2016 og 2026.

Er immunologi en god karriere?

Du kan gjøre din karriere som utøvere på dette feltet og kan tjene god godtgjørelse gjennom å se på pasienter. Interesserte studenter som ønsker å gjøre videre studier kan gå for forskning i immunologi. Dyktige fagfolk på dette feltet med litt erfaring kan tjene rundt 1 lakh hver måned.

Anbefalt: