Logo no.boatexistence.com

Hvorfor ble prefabrikker bygget?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor ble prefabrikker bygget?
Hvorfor ble prefabrikker bygget?

Video: Hvorfor ble prefabrikker bygget?

Video: Hvorfor ble prefabrikker bygget?
Video: Строим удивительную деревянную хижину своими руками шаг за шагом 2024, Kan
Anonim

'Prefabs' var midlertidige boliger bygget i fabrikken ved slutten av andre verdenskrig. De ble bygget for å gjenhuse de som hadde mistet hjemmene sine under Blitz eller tjenestemenn som kom tilbake fra krigen og deres unge familier.

Hvorfor er prefabrikasjon viktig?

I mange tilfeller tar prefabrikasjon mindre enn halvparten av tiden sammenlignet med tradisjonell konstruksjon. Dette skyldes bedre planlegging på forhånd, eliminering av værfaktorer på stedet, forsinkelser i planlegging av underleverandører og raskere fabrikasjon ettersom flere deler kan konstrueres samtidig.

Hvorfor er prefabrikker dårlige?

Sammen med fordelene er det også noen ulemper med prefabrikkerte hus. Den prefabrikerte boligen er ikke like holdbar som et tradisjonelt betonghus Det er en vanlig oppfatning at forsendelsen av modulene fører til reduksjon av strukturens stabilitet. Disse husene tåler ikke tornadoer og kraftige stormer.

Når ble de første prefabrikkerte bygget?

I løpet av årene har de fleste prefabrikker blitt revet og erstattet med permanente boliger. De første prefabrikkene ble fullført juni 1945 bare uker etter krigen var over. Fabrikker som tidligere hadde vært brukt til å bygge andre produkter som fly ble omgjort til å bygge deler av de innovative nye husene.

Hva var prefabrikker laget av?

Fremstøpte armerte betonghus ble i stor grad laget av betongpaneler forsterket med stål og deretter boltet sammen eller konstruert med en stålramme. De var raske å montere og krevde mindre kvalifisert arbeidskraft enn tradisjonell konstruksjon.

Anbefalt: