Logo no.boatexistence.com

Hva er en beholdt arbeider?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en beholdt arbeider?
Hva er en beholdt arbeider?

Video: Hva er en beholdt arbeider?

Video: Hva er en beholdt arbeider?
Video: Retained Earnings explained 2024, Kan
Anonim

Retained Employees Retained Employee betyr en heltidsansatt som for tiden er ansatt i selskapet som fortsetter å være ansatt i løpet avperioden for denne avtalen hvis arbeidsoppgaver er direkte og vesentlig knyttet til prosjektet.

Hva betyr beholdt arbeider?

Hvis du hadde rett til å oppholde deg som arbeidstaker, men nå jobben din er avsluttet eller du ikke lenger er ekte og effektiv, kan du ha rett til å oppholde deg som arbeidstaker en tilbakeholdt arbeider. Du kan være en beholdt arbeidstaker hvis: Du mottar færre eller ikke flere skift og du har startet et krav om arbeidssøkergodtgjørelse eller universell kreditt.

Hvor lenge kan du beholde arbeiderstatus?

Hvis du har måttet forlate jobben din

Dette kalles "beholde arbeiderstatus". Du kan beholde arbeiderstatusen din i opptil 6 måneder.

Hva betyr EØS-arbeider?

En EØS-borger har rett til å oppholde seg som arbeidstaker hvis han eller hun jobber som ansatt og utfører effektivt og ekte arbeid mot betaling. En selvstendig næringsdrivende eller eier/direktør i en liten bedrift er ikke arbeidstakere – de er omfattet av reglene om selvstendig næringsvirksomhet.

Hva er ekte og effektivt arbeid?

En nulltimerskontrakt kan telle som effektivt og reelt arbeid hvis personen får rimelig faste timer, men hvis arbeidet bare er sporadisk med lange perioder når personens tjenester ikke er påkrevd det er mindre sannsynlig at de blir akseptert som arbeidere.

Anbefalt: