Logo no.boatexistence.com

Hva er en god omsetningsgrad for kundefordringer?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en god omsetningsgrad for kundefordringer?
Hva er en god omsetningsgrad for kundefordringer?

Video: Hva er en god omsetningsgrad for kundefordringer?

Video: Hva er en god omsetningsgrad for kundefordringer?
Video: ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! Полезные советы и хитрости мастеров на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Et AR-omsetningsforhold på 7.8 har mer analytisk verdi hvis du kan sammenligne det med gjennomsnittet for din bransje. Et bransjegjennomsnitt på 10 betyr at selskap X henger etter sine jevnaldrende, mens et gjennomsnittlig forhold på 5,7 indikerer at de er foran flokken.

Hva betyr en fordringsomsetning på 10?

Et finansielt forholdstall som indikerer hastigheten et selskap samler inn sine kundefordringer med, dvs.: et forhold på 10 betyr at bedriftens kundefordringer omsettes 10 ganger per år.

Er høye kundefordringer omsetningsforhold god?

Hva er en god omsetningsgrad for kundefordringer? Generelt sett er et høyere tall bedre. Det betyr at kundene dine betaler i tide og at bedriften din er flink til å samle inn gjeld.

Hva er en god prosentandel for kundefordringer?

En akseptabel ytelsesindikator ville være å ikke ha mer enn 15 til 20 prosent totale kundefordringer i kategorien mer enn 90 dager. Likevel rapporterer MGMA at praksiser med bedre resultater viser mye lavere prosentandeler, typisk i området 5 prosent til 8 prosent, avhengig av spesialitet.

Er en høyere eller lavere kundefordring bedre?

Den generelle tommelfingerregelen er at jo høyere omsetningshastighet for kundefordringer, desto bedre Et høyere forhold kan derfor bety: Du mottar betaling for gjeld, noe som øker kontantbeholdningen din flyt og lar deg betale bedriftens gjeld, for eksempel lønn, raskere.

Anbefalt: