Hvorfor få en phr-sertifisering?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor få en phr-sertifisering?
Hvorfor få en phr-sertifisering?

Video: Hvorfor få en phr-sertifisering?

Video: Hvorfor få en phr-sertifisering?
Video: Hvorfor er det så vanskelig å si nei uten å få dårlig samvittighet? 2024, Oktober
Anonim

Kjenn dine karrieremål PHR gir støtte til HR-fagfolk som direkte administrerer ansatte- og arbeidsforhold, forretningsledelse og talentplanlegging og anskaffelse, blant andre prosjekter. PHR er fokusert på operasjonelle aspekter ved menneskelige ressurser Du er mer engasjert i de daglige aspektene av HR.

Hvorfor er PHR-sertifisering viktig?

Professional in Human Resources – California (PHRca)

PHRca har alle de samme forutsetningene som PHR, og vil hjelpe deg med å få kunnskap innen arbeid og ansattes forhold, kompensasjon lønn og time, goder og permisjoner, helse, sikkerhet og arbeidskompensasjon spesifikke for Golden State.

Er et personalsertifikat verdt det?

En fersk lønnsundersøkelse og rapport gir HR-profesjonelle mer informasjon om fordelene med legitimasjon. I følge studien kan HR-sertifisering ikke bare gjøre deg mer attraktivt for arbeidsgivere, men kan være en investering som lønner seg med bedre muligheter og inntjeningspotensial.

Hvem bør ta PHR-eksamenen?

For å være kvalifisert for PHR må du oppfylle en av følgende betingelser for utdanning og/eller erfaring: Ha minst ett års erfaring i en HR-stilling på profesjonelt nivå + en mastergrad eller høyere, ha minst to års erfaring i en HR-stilling på profesjonelt nivå + en bachelorgrad, ELLER.

Hvilke jobber kan du få med en PHR-sertifisering?

Alle HR-jobb titler: Denne gruppen med jobber inkluderer Human Resources (HR) Assistant, HR Administrator, HR-generalist, HR Manager, HR Director og Vice President, HR.

Anbefalt: