Logo no.boatexistence.com

Hva er kollisjonsinteraksjoner?

Innholdsfortegnelse:

Hva er kollisjonsinteraksjoner?
Hva er kollisjonsinteraksjoner?

Video: Hva er kollisjonsinteraksjoner?

Video: Hva er kollisjonsinteraksjoner?
Video: 4 - Radiotherapy electron interactions and stopping power 2024, Kan
Anonim

Kollisjons- eller interaksjonsindusert spektroskopi refererer til strålingsoverganger, som er forbudt i frie atomer eller molekyler, men som forekommer i klynger av interagerende atomer eller molekyler.

Hvordan partikler samhandler og kolliderer?

Når de kolliderer, kan interessante ting skje. I de fleste protonkollisjoner samhandler kvarkene og gluonene inne i de to protonene for å danne et bredt utvalg av vanlige partikler med lav energi. Noen ganger produseres det tyngre partikler, eller energiske partikler paret med antipartikler.

Kan ladede partikler kollidere?

A Coulomb-kollisjon er en binær elastisk kollisjon mellom to ladede partikler som samhandler gjennom sitt eget elektriske felt. Som med enhver omvendt kvadratisk lov, er de resulterende banene til de kolliderende partiklene en hyperbolsk Kepler-bane.

Hva menes med hendelse i partikkelfysikk?

I partikkelfysikk refererer en hendelse til resultatene like etter at en fundamental interaksjon fant sted mellom subatomære partikler, som inntreffer i et veldig kort tidsrom, i et godt lokalisert område plass.

Hva er partikkelkollisjonshendelse?

Når den er på, utføres hendelsen hver gang en partikkel kolliderer Når den er av, utføres hendelsen ved kollisjonen spesifisert av kollisjonsnummeret. Merk: For nParticles er det maksimale antallet kollisjoner for hver partikkel én kollisjon per simulert ramme. Kollisjonsnummer.

Anbefalt: