Logo no.boatexistence.com

Når forsvinner svulstig mage?

Innholdsfortegnelse:

Når forsvinner svulstig mage?
Når forsvinner svulstig mage?

Video: Når forsvinner svulstig mage?

Video: Når forsvinner svulstig mage?
Video: It's a Bird, It's a Plane, It's Superman! (The Musical!) 2024, Kan
Anonim

Du vil sannsynligvis legge merke til at magen din er hoven og oppblåst. Dette er vanlig. Det vil ta flere uker før hevelsen går ned. Det kan ta ca. 4 til 6 uker å komme seg helt.

Hvordan blir du kvitt hoven mage etter hysterektomi?

Reduser hevelse og støtte underlivet

  1. Kompresjon av medisinsk kvalitet reduserer hevelse og oppblåsthet, ofte kjent som "svulstig mage" etter operasjon i nedre del av magen.
  2. Støtter muskler som er svekket fra kirurgi uten sammentrekkende kompresjon rundt hele støttetruser eller magebindere.

Hvor lang tid tar det før magehevelsen går ned etter operasjonen?

Postoperativ oppblåsthet og hevelse topper seg vanligvis 48 timer etter operasjonen, men vil for det meste avta med 12-ukersgrensen.

Hvor lenge er magen hoven etter laparoskopisk hysterektomi?

Lett magehevelse er norm alt og kan vare så lenge som 6-8 uker. Hvis magen din blir utspilt, hard og øm, kan det være et problem. Kvalme og oppkast er også indikasjoner på at noe er g alt og legen din bør varsles.

Hvorfor føles magen min tung etter hysterektomi?

Hvorfor føler jeg meg oppblåst og har smerter i navlen etter en hysterektomi? Den oppblåste følelsen kan komme i løpet av den første måneden etter operasjonen, og kan skyldes insufflasjonen av magen (luft plassert i magen for å hjelpe kirurgen å se) som er nødvendig for operasjonen.

Anbefalt: