Logo no.boatexistence.com

Hva er et kamera?

Innholdsfortegnelse:

Hva er et kamera?
Hva er et kamera?

Video: Hva er et kamera?

Video: Hva er et kamera?
Video: Camera Basics - Aperture 2024, Kan
Anonim

Et termografisk kamera er en enhet som lager et bilde ved hjelp av infrarød stråling, som ligner på et vanlig kamera som danner et bilde ved hjelp av synlig lys. I stedet for rekkevidden på 400–700 nanometer til det synlige lyskameraet, er infrarøde kameraer følsomme for bølgelengder fra ca. 1 000 nm til ca. 14 000 nm.

Hva er et IR-kamera på en bærbar datamaskin?

Det er et infrarødt kamera som kan skanne ansiktet ditt og gi tilgang, en måte å eliminere passord. Fordi det infrarøde kameraet skanner så grundig, er det vanskelig å hacke. Og kameraet og teknologien er innebygd i den bærbare datamaskinen og Windows 10, så det er enkelt å bruke.

Hva gjør et IR-kamera?

Et infrarødt kamera registrerer den termiske energien eller varmen som sendes ut av scenen som observeres, og konverterer den til et elektronisk signalDette signalet blir deretter behandlet for å produsere et bilde. Varmen som fanges opp av et infrarødt kamera kan måles med høy grad av presisjon.

Trenger jeg et IR-kamera på den bærbare datamaskinen?

Dessverre vil ikke alle webkameraer fungere med Windows Hello. Ditt bærbare webkamera trenger et infrarødt (IR) kamera for å bruke funksjonen, som er mer vanlig i nye bærbare datamaskiner og to-i-ett-maskiner fra de siste par årene, inkludert de fra Dell, Lenovo og Asus.

Hvor brukes IR-kameraer?

Energirevisjon

Infrarød bildebehandling kan fange opp de nøyaktige stedene der for eksempel værstrikk rundt en dør eller et vindu ikke gjør jobben sin. Jo høyere kameraets oppløsning, desto mer presist kan kameraet finne varmekildene.

Anbefalt: